maanantai 26. tammikuuta 2009

roskalavalöydöt

läheisessä ravintolassa tehdään omistajavaihdoksen myötä täysremonttia ja suurinpiirtein kaikki vanha kannetaan kaatopaikalle. no, kärppänä paikalle ja tällaiset 'aarteet' tarttuivat tänään mukaan: lastentuoli, vaatii vähän hitsaamista ja viilupinnan korjausta sekä uutta pintaa. ehkä maalaan sen yksiväriseksi vai pitäisikö laittaa jalat toisella värillä? lisäksi löytyi pino täysin ehjiä ja käyttökelpoisia kakkuvuokia joko leipomiseen tai sisustamiseen. näitä voisi täyttää hiekalla ja tökkiä sekaan kynttilöitä.

aikaisemmin hain hyötyjätepisteen puutavarakontista vanhoja sähköliikkeen laatikoita jotka juuri oli sinne viskattu ja niissä pidän kesäisin kukkia. kaikki nämä ihanuudet - eikä maksa mitään.

välillä ei voi uskoa silmiään kun lukee suomalaisia sisustuslehtiä joissa mainostetaan mm. muutaman helsinkiläisen liikkeen sisutustuotteita. katselin juuri rautalankakoria, joka oli stylattu kierrätyskoriksi tölkeille, hinta 96 e ja kämänen pieni peltilaatikko 1700 e ! tosin eivät ne hinnat tuollaisia olisi ellei joku maksaisi. itse haaveilin joskus panton junior -tuolista lastenhuoneeseen (170 e) mutta nyt tuntuu paremmalta ajatus itse tuunata hyviä hylättyjä 'löytöjä'.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti