maanantai 19. tammikuuta 2009

muutama romantiikkaromu

blogin aloitus on onnistunut loistavasti. välillä vein tyttöä balettitunnille ja taas jatkamaan kuvien lataamista. blogin luominen oli helppoa ja hauskaa ja piristi päivää kummasti. tässä muutama kuva vielä sisältä.

arabian voipytyt ovat huutokaupasta, klaffikaappi vinkkiläläiseltä 'rojukauppiaalta'. kaappi oli huonossa kunnossa, korjautin + maalautin sen paikallisella työttömien pajalla. kaappiin saa läppärin lapsilta piiloon, takaseinässä oli valmiiksi useampikin reikä josta valita virtajohdolle sopiva. olin etsinyt tällaista jo pitkään ja useammassa antiikkiliikkeessä kerrottiin, että menevät heti koska ihmiset etsivät läppäreilleen kaappia.

sohvatyynyt ovat globe hopen armeijan vanhoista varustesäkeistä ommeltuja.

3 kommenttia:

 1. Hei,

  tulin piipahtamaan blogissasi. Kauniita kuvia ja noista näkee, että taito kuvata on hyppysissä. Itse en ymmärrä kuvaamisesta mitään ja räpsinkin kuvia ihan miten sattuu. Mahtavaa nähdä hyviä kuvia! :)

  Tollasen klaffilipaston tai -kaapin mäkin tahtoisin, mutta ei ole vielä sopivaa osunut kohdalle...

  VastaaPoista
 2. moi

  kiitos kehuista. olen kyllä ihan aloittelija kuvauksessa. taitaa olla välineurheilua, meillä on aika hyvä järjestelmäkamera ja tietty luonnonvalo, niin noilla pääsee alkuun.

  kaappi on mun mielestä tosi yksinkertainen ja sopivan 'grunge'. mies sanoi, ettei olisi mikään ongelma tehdä itse, joten syksyllä alkaa työväenopistossa puutyökurssi, josko näitä ehtisi väsäämään vaikka myyntiin asti (haave).

  VastaaPoista
 3. Mä olen myös ollut puutyökursilla, ja se olisi ihana harrastus jos olisi tilaa ja välineitä tehdä. Mulla ei ole oikein kumpiakaan, joten opettelen korujen tekemistä :)

  VastaaPoista