maanantai 15. maaliskuuta 2010

viikonlopun löytö

erään varaston tyhjennysmyynnistä lähti mukaan suuri vanha kapsäkki vitosella. tänne ajattelin säilöä lasten saamat synttäri- yms kortit, piirrokset ja askartelut. sitten varastoin tämän ullakon perälle pölyttymään ja tulevien sukupolvien löydettäväksi . (vain ullakko puuttuu)

8 kommenttia:

 1. vähänkö hyvä ajatus!
  minä olen dyykannut samantapaisen kapsäkin taloyhtiöni roskiksesta ja se on nykyään lehtilaatikkona vanhemmillani. toimii.

  VastaaPoista
 2. Onpas tutunnäköinen kapsäkki! (http://tiivin.blogspot.com/2008/08/vuosisadan-rakkaustarina-osa-2.html)

  VastaaPoista
 3. tiivi: no niin on! tämän mitat noin L70 X S44 X K20.

  VastaaPoista
 4. Meilläkin on näitä, kaikki hiukan eri kokoa ja näköä, mutta vanhoja! Tykkään ja haalin lisää, jos jostain löydän. Yhdessä säilytän tyynyliinoja, olohuoneessa on kaksi päällekkäin. Niissä on lasten puupalikoita ja -palapelejä. Ihan mahtavia säilytykseen, kauniita ja helposti siirreltäviä.

  VastaaPoista
 5. Mukavan oloinen blogi, mistä lie eksyin ja kodikkaalta tuntui heti. :)

  VastaaPoista
 6. Siinä on nuo hauskat ponnahduslukot!
  Sinulla on blogissasi viehättäviä vanhoja tavaroita.

  VastaaPoista
 7. piparminttu ja katja: mä olen pitkään tällaista etsinyt ja vihdoin löytyi. mulla ei yleensä ole kovin hyvä tuuri löytöjen kanssa.

  thilda: tervetuloa. eihän tässä ole päätä eikä häntää. vuosi sitten olin varma, että saan ostettua suuren i-h-a-n-a-n vanhan autiotalon ja tämä blogi olisi remppakertomus. no en vielä ole sitä löyänyt mutta olen hyvin toiveikas. siihen asti niitä näitä :)

  pipsa: ja ne lukot toimii. ei nyt mitään avainta sentään ole mutta kiinni pysyy. jotain hauskaa aina välillä löytyy. itse asiassa hienoa rojua on tämän maan piharakennukset yms pullollaan kun vaan saisi itselleen ensin paikan mihin sitä voisi alkaa keräillä. suvussa ilmeisesti jossain 35+ v aktivoituu tämä keräilijä-geeni ;)

  VastaaPoista
 8. No kylläpä sait edullisesti! Noista kun pyydetään yleensä vähintään parikymppiä!

  Meillä matkikset suorittavat samaista virkaa: vauvakirjojen, korttien ym. muistojen säilyttäjiä :)

  VastaaPoista