maanantai 23. maaliskuuta 2009

supersankari

poika leikkii viitta hulmuten supersankaria. oma sankarini löytyi uuden (2/2009) gård&torp -lehden sivuilta. lars sjöberg, joka keräilee ja pelastaa autiotaloja. nyt niitä on kertynyt jo yhdeksän. viimeisin hänen hankintansa on kuvassa näkyvä kirkko.
eilen sain vinkin ehkä-autiosta vanhasta hirsitalosta. täytyy päästä heti tänään katsastamaan ja taas ahdistelemaan poloisia omistajia soitoilla -myy, myy, myisit nyt-.


eilen käytiin asuntonäytöllä tutustumassa vanhaan pappilaan. kyseessä on kivitalo ja tilaa olisi riittävästi, ainoastaan sijainti keskellä kaikkea vähän arvelluttaa sekä pyyntihinta on väärä. täytyy jatkaa haaveilua miten sitä remontoisi ja miten siellä elettäisiin. yksi kerros on lähes alkuperäisessä 50-luvun kunnossa, hienoja lasisia tuplaovia, kiinteitä komeroita, koristeellisia kaiteita. nykyinen asunto käy päivä päivältä ahtaammaksi. kauhistuttaa ajatuskin, että kohta on kuusi kaikkea kuten kuusi polkupyörää, kypärää, kuudet kumisaappaat, sukset, luistimet, taas kypärät, pelastusliivit, stiigaa, potkukelkkaa jne. ei tuo pieni ulkovarasto riitä millään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti