torstai 5. maaliskuuta 2009

halutaan ostaa korjauskelpoinen suurehko autiotalo

tämä ihanuus jää meiltä saamatta. eilen puhuin omistajan kanssa ja hinnasta ei päästy sopuun. omistajan myyntipuhetta kuunnellessa tuli sellainen olo, että asutaanko me samassa kylässä ollenkaan, tännehän on suorastaan tunkua. talo jatkaa pysyyn lahoamistaan. ja minä jatkan etsimistä.

sitten kun se talo löytyy, haluaisin remontoida niin, että ainakin aluksi hirret olisivat sisällä näkyvissä kuten oheisissa tunnelmakuvissa.

kuva:koti ja keittiö 12/2008

kuva: glorian koti lokakuu 2007

kuva: nytt rom

4 kommenttia:

 1. Voi hyvänen aika millainen kaunotar! Harmi, että se jäi :(
  Tsemppiä etsintöihin!

  VastaaPoista
 2. Ja minä kun luulin, että asutte jo tuollaisessa!

  Ihana talo joka tapauksessa, keljua, ettette saaneet sitä.

  VastaaPoista
 3. voi kun asuttaisiinkin! on tämä niin sydäntäraastavaa KUN EI SAA MITÄ HALUAA!!! hirveä tunne. nyt ymmärtää ehkä paremmin miltä lapsistakin tuntuu kun huutavat MÄ HALUUUUUUUN! :)

  VastaaPoista
 4. Joo!
  Katselin tosi upeaa aittaa tässä 80-luvulla kouvolan alakylässä myllykosken tien varressa kymijoen rannassa oikealla. Taloa ei ollut mutta oli aitta vielä pystyssä. Löysin omistaja ja juteltiin aitan ostosta. Omistaja sanoi ettei myy koska siirtävät aitan mökilleen. No, nyt on kulunut 30 vuotta, ja aitta on vielä paikoillaan tosin pahasti lahonnut ja katto sisällä. Harmittaa tuollaisen perinteen katoaminen ja ihmisien piittaamattomuus.

  VastaaPoista