sunnuntai 2. elokuuta 2009

loma

olen nyt ollut lähes päätoiminen autiotalonetsijä (päähomma on edelleen imettäminen) yli puoli vuotta. homma alkaa jo ottaa voimille. paljon olen taloja nähnyt mutta vielä ei ole kauppoja tehty. joko hinta ei ole ollut sopiva tai sitten talo on ollut liian huonossa kunnossa / liian kaukana / liian sitä-sun-tätä. kaikista tulisi pienellä tai suurella laitolla varmasti tosi hyviä. täytyi pitää vähän lomaa tästä taloprojektista. ensin landella.

4 kommenttia:

 1. Heipä hei ja ihania kuvia sinulla täällä! Rakastuin tuohon ylimmäisen ikkunakuvaan ja reppana-verhoihin...liikuttava! Projektit vaativat välillä taukonsa. Niin se vain on.

  VastaaPoista
 2. kiitos kehuista. varmaan kaikissa käymissäni autiotaloissa on ollut enemmän tai vähemmän repaleiset pitsiverhot. kone on pulloollaan sellaisia kuvia. tykkään niistä itsekin, rappioromanttisia kuvia.

  VastaaPoista
 3. Ja minäkun muka seuraan tätä blogia ja ihan on ohi mennyt että olet saanut vaavin (ilmeisesti jo aikoja aikoja sitten!) :) Onnea!
  Pakko kommentoida, että minullakin on meneillään kilojen pudotus ja kuntokuuri. Itse olen saanut nyt melkein 15 kg pois. 7-8 kg olisi vielä jäljellä. Kiloja nimittäin tuli taas se yli kaksikymmentä lisää odotuksen aikana. Huoooooh. Onnea ja tsemppiä sinulle! Samat on harrastukset :)

  VastaaPoista
 4. niina - poika syntyi kohta 6 kk sitten. kiitos onnitteluista. ei anneta läskin masentaa, hyvällä sykkeellä tavoitteeseen :)

  VastaaPoista