perjantai 10. heinäkuuta 2009

leilan lehti

jippii! lähimarketin lehtihyllystä löytyi uusi lehti: leilas country living. ensivaikutelma on erittäin positiivinen, kauniit suuret kuvat, vähemmän tekstiä. melkein kuin valokuvalehti. olinkin jo aika kyllästynyt vanhoihin tuttuihin. taitaa olla lehtiähky. blogistaniassakin luen mieluiten niitä blogeja joissa on kivat kuvat ja vähän tekstiä. ruusutapettia on poikkeus :)

kuvat: leilas country living

5 kommenttia:

 1. Näyttää aika kivalta lehdeltä.

  Sama juttu mulla blogien suhteen. Kun itse pitää pitkälti valokuviin perustuvaa blogia, tulee seurattua samaa tyyliä edustavia. Piilomaja on mulla poikkeus, siellä pääosassa on teksti. Mutta Violet kirjoittaa hyvin ja kiinnostavasti.

  VastaaPoista
 2. Tämä tuntuisi heti minunkin oloiselta lehdeltä, luen aniharvoin pitkiä juttuja ja sama blogeissa, minusta on tullut kuva-kirja-ihminen, en anna haitata ;)

  VastaaPoista
 3. Leilan lehti oli kyllä positiivinen yllätys, suhtaudun siihen vähän skeptisesti kun sitä oli etukäteen (ruotsalais)blogeissa hehkuteltu. SItä ekaa numeroa en mistään löytänyt, mutta tuo kakkonen on näköjään ollut jo lehtipisteen jakelussa mukana. :-)

  Tykkään tuosta valokuvaustyylistä, mitä siinä lehdessä oli mm. ruokajutuissa. Tulee ihan australialainen Donna Hay lehtineen mieleen!

  VastaaPoista
 4. Siis suhtauduin, ennen kuin sain sen käsiini. Tykkään kovasti lehdestä.

  VastaaPoista