perjantai 20. helmikuuta 2009

itsepetosta?

olimme koko perhe hiihtoretkellä läheiseen saareen ja takaisin. pojalle hiihtäminen on sellaista tervanjuontia, että tämä lyhyt matka kesti noin tunnin. takaisin päin ei halunnut enää suksia jalkaan vaan JUOKSI kotiin ja odotteli meitä laiturilla ennenkuin olimme edes saaresta päässeet lähtemään. ihme ukko.
-
painan 10 kg enemmän kuin mieheni ja ihmettelin sitä ääneen
minä: 'miten voi olla mahdollista, että painan 10 kg enemmän kuin sinä, vaikka sinä olet tuollainen suuri ja minä tällainen pieni ja siro?'
mies:'????????? ai olet ??????????'
-
okei okei. selluliittivoiteet on hankittu, ruokavalio on muuttumassa HETI kun vauva syntyy, sukset ja sauvat odottavat ja tietysti vaunulenkit. työnantajalta sain joululahjaksi gym ballin (halkaisijaltaan 75 cm). mihinkähän se pitäisi tässä kopperoasunnossa mahtua? tarvitsen sen vanhan ison hirsitalon.
-
ohessa ihana kuva (glorian koti - helmikuu 2009). wanna-be-me. ihannemaailmassa minäkin pukeutuisin kotona viimeisen päälle ja tukka olisi ojennuksessa ja kaikkialla olisi kaunista ja rauhallista ja siistiä ja puhdasta. MUTTA miten yhdistää tupsupistokkaat a) mukavuudenhaluun b) kaksikerroksiseen kotiin c) pikkulapsiarkeen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti